Assemblea Oberta Telemàtica

Assemblea Oberta
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 14/10/2020
12:00 - 14:00

Categories No Categories


Assemblea Oberta

Un nou curs ha començat i tothom ha pogut veure les mancances de la UIB; algunes són històriques, altres es deriven de la situació sanitària i socioeconòmica provocada per la pandèmia de COVID-19.

El Consell d’Estudiants, des de la declaració de l’estat d’alarma el passat 14 de març, ha estat treballant per millorar les condicions dels estudiants universitaris de les Balears. Algunes vegades hem estat influents i ens han escoltat, i les coses han anat bé. D’altres, se’ns ha menystingut i el resultat ha estat negatiu per als estudiants. Som conscients que tenim poca capacitat de pressió, en part perquè no tenim reconegut el dret a la vaga, però que si treballam junts i ens avançam als problemes podem aconseguir allò que ens proposem.

PEr això, en aquest inici de curs, amb l’objectiu de posar en comú les mancances amb què ens trobam i encarar els reptes més importants de la comunitat estudiantil de la UIB, el proper 14 d’octubre a les 12 hores celebrarem una Assemblea oberta a estudiants, col·lectius i associacions de la UIB! Serà una oportunitat d’or per conèixer el Consell d’Estudiants, debatre les qüestions més importants i d’altres que vulgueu traslladar a la Comissió Permanent.

Per participar a l’assemblea us heu d’inscriure clicant aquí: Formulari d’inscripció

Us esperam el dimecres a l’altre costat de la pantalla 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *